RSS

Maratonul Cluj

Corpul uman a evoluat in urma cu aproximativ 4.5 milioane de ani la forma bipeda pentru a putea permite oamenilor sa alerge si sa vaneze pe distante mai mari. Dintre beneficiile alergarii amintesc doar cateva: intarirea sitemului cardio-vascular, reducerea colesterolului, scaderea in greutate, reducerea stresului; adica tocmai problemele cu care ne confruntam in ziua de azi, "secolul vitezei", cand oamenii alearga mai putin iar majoritatea "alergam" cu masinile.
Pentru a incuraja miscarea in general, si alergarea in particular, duminica, 22 aprilie, Runners Club organizeaza a doua editie a Maratonului International Cluj. Evenimentul este adresat atat profesionistilor cat si amatorilor, avand mai multe probe de lungimi diferite: maraton (42 km), semi-maraton (21 km), maraton stafeta (4x10 km), crosul BT (6 km), si cursa pentru copii (2 km). Participarea la ultimele 2 probe este gratuita!
"Asadar va asteptam sa alergati sau sa incurajati participantii la unul dintre cele mai importante evenimente sportive ale orasului Cluj-Napoca in 2012."

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 comentarii:

Darie spunea...

Felicitari speciale pentru Dani, Sorin si Odette!

Darie spunea...

Extras din registrul cursei:
Loc Nume Prenume Timp
69 Jucan Sorin 1:39:48
92 Mihaescu Daniel 1:43:26

Trimiteți un comentariu