RSS

Recomandare site

Site-ul www.lucrurigratis.ro da posibilitatea de a oferi in mod gratuit obiecte de care nu mai avem nevoie sau la care suntem dispusi sa renuntam ori de a primi lucruri oferite de altii si de care avem nevoie.

Sistemul functioneaza asemanator cu ebay-ul, printr-un fel de licitatie, doar ca nu se plateste... Se inscriu toti doritorii unui anumit obiect si la finalul "licitatiei" cel care il cedeaza hotaraste cui il va da.

Cand am auzit de site m-am gandit ca nu poate sa fie cine stie ce, dar oferta este una foarte diversificata: carti, haine, jucarii, piese auto, electronice... e ca la piata.

Felicitari celor care au gandit sistemul si mai ales celor care ofera lucruri in schimbul unor... sentimente.

Darie

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 comentarii:

Anonim spunea...

"Felicitari celor care au gandit sistemul si mai ales celor care ofera lucruri in schimbul unor... sentimente.
"
Darie, mai lasa putin sarcasmul la o parte si mai pune cate un gand bun inainte de toate. Fii mai ingaduitor!
Poate ideea nu e chiar atat de rea si necesita timp pentru a ajunge la "nivelul" si "valoarea" "ebay-ului".
Sincer nici nu am intrat pe site si nici nu o voi face, si nu stiu exact ce este sau cum functioneaza. Am indraznit sa scriu un comentarie doar pentru ca am simtit un sarcasm inutil din patea ta "in schimbul unor...sentimente"....
V-ati cam transformat toti in niste carcotasi ... se pare!

Iertati-mi indrazneala!
Petra

Dani spunea...

Petra, ma bucur ca ai indraznit sa scrii, dar nu cred ca e vorba de sarcasm in articol. Ce am inteles eu din articol e ca site-ul e bun (am si intrat in fiecare zi pe el sa vad ce-a mai aparut). Si pana la urma sentimente se primesc, site-ul se numeste lucrurigratis, deci nu primesti nimic material in schimbul lucrurilor postate acolo.
Eu simt sarcasm in "Iertati-mi indrazneala!". Poate era mai usor pentru Darie sa intre numai pe site si eventual sa-l dea pe YM la un prieten. Dar el a preferat sa scrie cateva raduri despre acesta si sa-i faca publicitate pe blog. Nu mi se pare carcoteala ci implicare.

Dan S. spunea...

Petra, s-a transformat in 'carcotas' (desi nu e cazul acestui articol) poate pentru ca traieste in Romania, si asta ii ocupa tot timpul. ;)
Felicitari pentru reclama Darie.

Salutari din ro ;)

Florin L spunea...

Mai Darie, toata situatia asta se datoreaza unei "ezitari" in redactarea articolului. Nu puteai si tu sa-ti strangi gandurile si "sentimentele" inainte sa scrii, si sa nu mai pui cele trei puncte ... ?

Darie spunea...

Ce articol perfect si ... plictisitor ar fi fost! :D

cristi spunea...

Pana una alta, multumesc de recomandare :)

Trimiteți un comentariu