RSS

Razii de noapte

In urma cu aproape doua luni de zile am vrut sa salut printr-un articol aparitia unui nou talk-show la TV: Razii de noapte, cu Radu Naum si Radu Banciu(B1 TV). Pentru ca nu am prins la fix momentul lansarii, m-am gandit sa vad intai daca "prezinta".

Fostii comentatori ai turului Frantei, despre care comentam acum vreo 2 ani aici, fac o emisiune inedita, in direct, cu un specific caruia ii simteam lipsa. E asemanatoare cu Chestiunea Zilei a lui Florin Calinescu de acum zece(!?) ani. Ora este oarecum prohibitiva (dureaza intre 11 si 12.30 noaptea), dar pentru cei care adorm mai tarziu este o excelenta alternativa la restul programelor.

Invitatii sunt din diverse sfere, si mai mondeni si mai culti, dar cu largul aport al celor doi moderatori discutiile se mentin la un nivel de umor, ironie sau cultura ridicat. Au avut invitati precum Florin Piersic Jr, Dan Puric dar si Sanziana Buruiana sau Benone Sinulescu.
Uneori cei doi sunt destul de incomozi pentru invitati, mai ales Banciu fiind tot timpul pus pe argumentatii, lucru pentru care Piersic Jr a si plecat mai repede din emisiune, simtindu-se agasat.

Dupa o luna de urmarit destul de des emisiunea, pot zice ca merita intarziat putin somnul, mai ales cand sunt invitati mai deosebiti.

Succes!

Program de difuzare: B1TV, luni-joi, 23.00-0.30.


  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu