RSS

merită aniversarea? - partea a doua (si ultima)

As vrea sa-i vad pe profi la scoala dar n-as vrea sa beau beri sau sprituri cu ei si nici cu toata generatia Papiu, intr-o seara cu atmosfera de bal.

Banuiesc ca in subconstient, multi am vrea ca intalnirea asta sa fie ca-n liceu, cand ne cunosteam cat de cat mai bine intre noi.(*) Problema este ca am imbatranit toti cu 10 ani si avem alt raport cu viata. Probabil nu toti, dar multi dintre noi am evoluat, experienta ne-a schimbat.

Imi dau seama ca ii cunosc pe majoritatea colegilor de generatie mai putin decat pe vanzatoarea angajata la supermarketul de unde imi fac cumparaturile. Uite (de exemplu) ce se intampla cu fetele astea din C, D sau G, pe care nu le mai recunosc. Probabil in liceu eram indragostit in secret de vreuna dintre ele(**) si la banchet ma gandeam neincetat la fundul ei, pana nu m-am imbatat ca un porc(!?). Acuma e evident ca as intra cu totul alt tip de ganduri (oricare ar fi ele) la un banchet din asta. Si voi la fel!

Suntem nevoiti sa o luam de la capat daca ne intalnim. Desi e imposibil sa revenim la vremurile dinainte, intr-un grup restrans, cu o atmosfera relaxata, exista macar o sansa sa ajungem la o poveste reala despre ceilalti. Intr-o seara de bal cu DJ si fotograf, fiecare dintre cei 200+ de posibili participanti o sa apuce sa spuna 2-3 enunturi(***) despre persoana lui celor pe care nu-i i-a vazut de un car de ani si apoi o sa mai aiba cateva discutii cu oameni pe care oricum ii vede din cand in cand. Pur si simplu nu ar fi timp de mai mult.

(*) pun pariu ca deja exista piesa aia de la Voltaj cu "ca la 20 de ani..." in playlistul DJ-ului.
(**) sigur nu era Anca Maria Slev-Pop Lupu, mi-as fi amintit de numele asta
(***) asta e cumva ca o masturbatie in public fiindca o sa fie pline de cuvinte de autolauda (cu copii, masini, case, muschi, etc.). Doar n-o sa folosesti timpul spunand ca iti cauti de munca, esti nemultumit de soacra sau ca te cam doare spatele in ultima vreme.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu