RSS

CFR-ROMA - din Gruia, au transmis pentru Blogspot:

Dani
Ultimul meci acasa din grupele Champions League pentru CFR. Am plecat spre stadion plin de speranta, am dat prognostic 1-0 si vedeam pe CFR pe locul 3 la sfarsitul grupelor. Meciul a inceput foarte promitator pentru noi, jocul se desfasura la poarta de langa peluza. Dar, in minutul 11, un prieten imi cere punga cu seminte, ma aplec sa o ridic sa i-o pasesz si, intr-un moment de neatentie, 0-1 pentru Roma. Ma gandesc ca CFR a mai fost in situatia de a fi condusa si si-a revenit, deci e ok. Dar vine minutul 22, cand se repeata practic lovitura libera din care a marcat Bordeaux, 0-2. Ca dovada ca fotbalistii de la CFR nu au citit Miorita, si nu s-au resemnat in fata destinului, in minutul 30 reusesc sa marcheze 1-2.
Dar vine pauza, si cred ca cineva (poate Edi) le-a explicat stranierilor binecunoscuta balada romaneasca, 1-3 si meciul de pe teren s-a terminat, mai continua meciul din tribuna.
Nu-mi ramane decat sa multumesc CFR-ului pentru oportunitatea de a vedea live fotbalul din Champions League la noi acasa si sa sper ca fotbalul adevarat o sa revina la Cluj-Napoca.

Darie
Primele 2 minute nu le-am prins. Am intarziat. Au parut a fi bune dupa reactiile tribunei. Surprinzator pt mine, dar CFR conducea jocul. Peste alte cateva minute, pana m-am uitat la pachetul de seminte, era 0-1 scorul si lumea vorbea ceva despre doamna Stancioiu(mama lui Edy).Ne-au linistit. La 0-2 nu s-a mai mirat nimeni, a mai sughitat putin doamna de mai sus si gata. Baietii astia de la CFR au insa o calitate: te fac sa speri. Scorul s-a facut 1-2 si pentru o buna perioada iar s-au trezit tribunele. Dar tot italienii ne-au facut sa amortim, de data asta definitiv.
In alta ordine de idei, despre spectatori: in timp ce stateam la coada la intrare, un domn nerabdator le-a strigat oamenilor de ordine:"Domle, ce va pierdeti timpul sa ne controlati? Ca asa public civilizat ca la Cluj nu mai gasesti nicaieri!" Galeria Romei a fost apoi huiduita, s-a scandat "Lazio", a fost injurata Steaua. Nu am observat nimic superior in atitudinea suporterilor clujeni, din pacate. Sa nu ne consideram superiori de unii singuri, sa ii lasam pe altii sa aprecieze!

Sica
Miercuri 26 noiembrie 2008, m-am indreptat spre stadionul Dr. Constantin Radulescu plin de speranta, ca o sa vad un meci mare, infofolit cu cateva perechi de ciorapi si de pantaloni...cu multe bluze, cu buzunarele pline de nutline etc.... Si am vazut...Peste 20000 de suporteri in tribune, care au creat o atmosfera de vis...Am umflat baloane alb – visinii, am cantat, am sarit, si in final am plecat dezamagit acasa. Dezamagirea a venit poate si din cauza ca a fost ultimul meci din Champions League acasa si ca ne intoarcem la Divizia noastra cea de toate zilele...
Pe teren meciul a inceput foarte bine, in nota de dominare a Cfr-ului, atacuri in valuri, ratari, un inceput entuziasmant , dar edi a tinut neaparat sa se faca remarcat si a reusit cu brio ca de obicei...
Lasa-ne edi, du-te la Sportul sau unde vrei, numai lasa-ne...
Stau si ma gandesc cum ar fi fost acum daca ar fi fost o echipa a Cfr-ului cu portarul Zapata in Champions League. Probabil ca acum eram bucurosi cu totii si sarbatoream cel putin o calificare in cupa UEFA...Cum ar fi fost daca meciul de aseara ar fi inceput de la 1 – 0, nu de la 0 – 1... Cum ar fi fost daca erau ai nostri italieni... Poate ca tot am fi pierdut pana la urma...
Am vazut si o parte pozitiva la Cfr, 3 jucatori de alt nivel, care au ajuns din greseala cel mai probabil in campionatul romanesc, Dubarbier, Pereira si Kone.
Oricum eu sunt mandru de voi si de ce ati realizat pana acum. Poate la anu o sa fie mai bine...Ce e mai dureros este ca diferenta in meciul de aseara nu a facut-o valoarea echipei, ci un amarat de portar de divizia c.
Spre deosebire de topicul de ieri cand am avut numai cuvinte de lauda la adresa jucatorilor de la bayern, azi nu prea am pe cine sa laud de la roma. Mi s-au parut cam pe langa, sngurul lor avantaj fiind ca sunt italieni... Am vazut un Totii si un Baptista mort, niste fundasi varza...
Oricum e bine si asa, putem acum sa ne pregatim in liniste de Liga Campionilor.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 comentarii:

Anonim spunea...

Interesante comentarii, eu am urmarit meciul de acasa (nu sunt fan CFR), asa ca poate am vazut un pic altfel lucrurile. Asadar am de facut urmatoarele observatii:
- italienii nu au jucat grozav, insa iar am ramas cu impresia ca daca era cazul mai inscriau de 2 ori; mi-a placut aitudinea lor, nu s-au impacientat deloc, nu s-au pierdut cu firea; de cealalta parte doar Kone, Dubarbier si Perreira au jucat la fel de bine indiferent de situatia de pe tabela (contraexemplu ar fi Trica, dupa ratare nemaicontand in joc);
- CFR nu are lot echilibrat, Stancioiu nu are rezerva, nu exista decat 2 fundasi centrali, nu exista decat un atacant valoros in lot.

Per total CFR a facut o campanie buna, in ciuda bucurestenilor, a fost primul an in Europa pentru ei, dar pe viitor e musai sa avem si rezerve, altfel n-avem sanse pe 2-3 fronturi (Dani, Trica, Kone erau epuizati, iar de Stancioiu, nu mai are rost sa vorbim). Bafta in campionat si poate la anul o sa ajungem in primavara europeana (Cupa UEFA mi se pare in continuare singura competitie europeana in care o formatie romaneasca are sanse reale).

Alex spunea...

AVEm EDI !

Mi-ar fi placut sa pun astazi un comentariu in care "m"-ul sa nu fie prezent. De ce a gresit, de ce iar a gresit, de ce mai joaca, de ce nu invata din greseli, de ce, de ce, intrebari pe care noi spectatorii le putem doar lansa din inaltul tribunei. Raspunsul e la Edi cel poate mai mult preocupat de traiectoria lamelelor frizerului decat traiectoria mingii. Un gest onorabil ar fi sa-si dea demisia, chiar daca nu stiu sa existe acest concept, mi s-ar parea o decizie justa.

Exceptandu-l acum pe Edi - omul meciului - s-a demonstrat ca se poate, fotbalistii CFR-ului pot pasa, pot crea ocazii, pot crea presiune, pot dribla un jucator advers, ei pot. Incantator. Dar ca de multe ori in viata cand nu invinge binele, nici aseara nu a invins echipa care a jucat fotbal. Replica potrivita celor de la AS Roma apartine unui coleg: "O Calzone deschisa, va rog !"

embevolter spunea...

Iara n-am vazut meciul (nu mai merge netul de cateva zile) dar v-am citit comentariile si am inteles ce s-a intamplat la cluj chiar din mijlocul suporterilor. Sa ai sperante cu Chelsea, Roma si Bordeaux in grupa, nu e putin lucru si mi-ar fi placut si mie sa fi fost in tribune la meciuri. Referitor la Edi, o fi avand el o obsesie cu masinile de tuns per
Din cate mi-am dat seama exista totusi un dezavantaj major. Pierzi golurile daca stai prea mult cu ochii pe punga de nutline.

embevolter spunea...

referitor la edi voiam sa spun ca am vazut niste meciuri in care era chiar bun.

Trimiteți un comentariu